Chilimobil 12 GB øker datamengden til 15 GB - beholder prisen!

Norgesmesteren rykker opp en mobil-vektklasse! I sommer ble Chili 12 GB kåret av Dinside.no til beste mobilabonnement og ble «norgesmester» på pris i sin kategori. Nå gjør vi dealen enda bedre for deg – og øker til 15 GB for samme pris!

Dermed rykker Chili til topps også i «mobil-vektklassen» med 15 GB mobildata inkludert i prisen. For kun 349,-/mnd får du nå fri tale, sms og mms + 15GB inkludert i abonnementsprisen.

MYE Mobildata

Chili 15 GB passer godt for deg som liker å bruke mobilen til mer enn bare å lese nyheter, e-post, ringe og sende meldinger. Med 15 GB/mnd har du god fleksibilitet til å bruke mobilen til de fleste gjøremål, uten å gå tom for data. Bestill Chili 15 GB her!

PS: Snuser du på mye data? Få 25GB til kun 50 kroner mer per mnd. Bestill Chili 25 GB mobilabonnement her!

Chilimobil-kunder bruker mest mobildata i Norge

Hvor mye tilsvarer 15 GB?

Her gir vi deg noen eksempler på hvor lenge 15 GB mobildata/mnd rekker:

  • Ca. 15 timer vanlig nettlesing per dag 
  • Ca 22 timer på Facebook daglig/ca. 225 videoer på Snapchat per dag/litt under 15 timer per dag på Spotify
  • Eller ca. 15 timer på Netflix per mnd. (HD bruker mer data)

NB: Dette er kun noen eksempler. Individuelle forskjeller vil alltid forekomme avhengig av oppløsning/kvalitet, type nettsted, hastighetsvalg, andel video etc:

Flere artikler

Chilimobil 12GB øker til 15GB

Norgesmesteren rykker opp en mobil-vektklasse! I sommer ble Chili 12 GB kåret av Dinside.no til beste mobilabonnement. Nå gjør vi dealen enda bedre for deg – og øker til 15 GB for samme pris! LES MER